stage-laura-van-den-broek-react-online-01.jpg

De meeloopdag van Amber 

Amber, de dochter van onze art director Jurgen, studeert aan de Havo van het Dr. Knippenberg College in Helmond. Zij heeft net als haar vader veel interesse in media en vormgeving. Maar hoe ziet de praktijk er nu eigenlijk uit en wat doet haar ‘pa’ nu eigenlijk de hele week op kantoor? Een bedrijf uitzoeken waar zij een dagje mocht komen meelopen was voor Amber dan ook niet moeilijk. “ Bij React online natuurlijk!” 

Hoe zag de dag eruit voor Amber

De dag begint met een voorstelrondje en de gezamenlijke stand up waarin we de stand van zaken bespreken en we weten waar iedereen vandaag mee aan slag gaat. De opdracht voor Amber is een social media post vormgeven voor op de social media accounts van React online. Amber is tijdens de werkdag nog bij diverse collega’s aangeschoven en heeft zo een beeld gekregen van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van websites. Van back-end tot front office alles is aan bod gekomen.  

amber-bij-react_01.jpg

Wix presentatie

Tussendoor presenteert ze nog haar Wix school portofolio aan het React online team. Interessant om van Amber te horen hoe ze hieraan werkt en we zijn blij verrast dat ze op haar school zo met media bezig zijn. Als verrassing voor ons heeft Amber een lekker tompouce getrakteerd, daar scoor je punten mee! 

Hoe keek ze terug op de meeloop dag

Ze kijkt positief terug op deze dag en gaf aan: “wauw dit was echt een hele leuke dag, ik zie het al helemaal voor me dat ik in de toekomst ook bij een soortgelijk bedrijf ga werken en wil super graag iets met websites bouwen gaan doen”. Wij willen Amber bedanken voor haar interesse in React online en we hopen dat deze dag zal helpen bij het maken van keuzes in je vervolgopleiding en/of beroepskeuze.

amber-bij-react_01.jpg

13 maart 2019