react-remote-work-corona.jpg

 

Maatregelen n.a.v. het coronavirus

Naar aanleiding van de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden en thuis te werken hebben we besloten om de bezetting op kantoor af te schalen. Dat betekent dat we een minimale bezetting op kantoor zullen hebben en de rest van het team roulerend vanuit thuis zal werken. Om ook de risico's voor onze klanten te verkleinen, zullen we klant meetings daarom voorlopig alleen online houden via Microsoft Teams of Skype.

Maar hoe zit het met mijn website of applicatie?

We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een goede, degelijke technische infrastructuur. Daardoor heeft de locatie van onze medewerkers voor de beschikbaarheid van je applicaties en websites geen invloed. Ook bij onze partners zijn maatregelen genomen om de continuïteit te kunnen waarborgen.

Hoe kan ik jullie dan bereiken?

Voor technische (beheer) vragen willen we je vragen om een ticket aan te maken in ons helpcenter, of wanneer je hier geen toegang tot hebt, via support@reactonline.nl

Helaas zijn we door het decentraal werken telefonisch minder goed bereikbaar. Wanneer je een e-mail stuurt naar support@reactonline.nl met een terugbelverzoek, nemen we echter zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor sales gerelateerde vragen kun je contact opnemen met sales@reactonline.nl of bellen met Jean-Paul Vosmeer op 0493-399395.

Wees verstandig, en let op jezelf en je naasten!

12 maart 2020