afbeelding front-end developer react online

Maak kennis met: Joost

 

Dat er bij React online ruimte is voor jong talent, bewijst Joost van Bree. De afgelopen maanden werkte hij als stagiair bij ons. En dat beviel aan beide kanten zo goed dat hij binnenkort zijn eerste contract tekent. ‘Ik krijg hier de ruimte om me te ontwikkelen'.

"Ik heb gewoon een goed gevoel bij React online"

 

Hoe ben je bij React online terecht gekomen?

‘Ik zocht een afstudeerstage voor mijn opleiding tot Applicatie- en Mediaontwikkelaar aan ROC ter Aa in Helmond. De functie bij React online sprak me direct aan.’

 

Je bent stagiair front-end developer, hoe bevalt dat?

‘Ja, heel goed. Ik vind het leuk om de wensen van de klant te vertalen naar het design van een website. Verder heb ik hele fijne, behulpzame collega’s. En nog een voordeel: ik woon om de hoek, dus ik kan gewoon op de fiets naar mijn werk.’

 

Jouw stage begon in de periode dat het coronavirus uitbrak, hoe was dat?

‘Het is misschien raar om te zeggen, maar het thuiswerken kwam eigenlijk wel goed uit. Ik merkte dat ik me thuis volledig kon concentreren op mijn examenproject. Natuurlijk zijn er ook nadelen, vragen stellen is wat minder makkelijk, net als samenwerken. Gelukkig kon ik ook vanaf afstand altijd bij mijn collega’s terecht.’

 

Wat ga je na je stage doen?

‘Op 24 juni ben ik afgestudeerd en daarna blijf ik hier werken. Fulltime of parttime? Het lijkt me leuk om te blijven leren, bij React online kan ik 32 uur per week werken combineren met het volgen van 8 uur cursussen en workshops. Fijn dat ik me zo kan blijven ontwikkelen.’

 

Meer weten over werken bij React online?

Ga naar readyforreact.nl

29 juni 2020