Joost van React Online lacht terwijl hij zijn contract tekent.

Joost is here to stay! 

Hoewel hij zojuist een aantal weekjes aan het genieten is van zijn wel verdiende vakantie, heeft Joost zijn vaste verbintenis bij React Online te pakken. Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht, maar sinds afgelopen vrijdag is het een feit! Joost heeft een vast dienstverband! 

Joost is met verve afgestudeerd Application Developer. Na zijn studie zijn we gaan kijken wat er voor nodig was om Joost als volwaardige Frontend developer bij React Online te kunnen laten shinen. Met een uitgekiend leer/werk traject van een jaar, inclusief het behalen van het bijbehorende Acquia-certificaat Frontend Specialist heeft Joost zijn skills razendsnel kunnen ontwikkelen. Met zijn nuchtere no-nonsense aanpak, alweer 2 jaar onderdeel van het team en kennis van zaken is het logisch, Joost is here to stay! 

Joost mag het dan misschien weten, onze Joost weet het sowieso beter! 

React Online zoekt altijd mensen zoals Joost. Enthousiaste en gedreven Drupal ontwikkelaars en web professionals die een bijdrage willen leveren aan de online platformen die wij realiseren voor opdrachtgevers die het verschil maken in de wereld.Wil jij het verschil helpen maken? 

Bekijk onze vacatures en mogelijkheden op readyforreact.nl.

27 juni 2022