9A4A8768-land.jpg

Imre Gmelig Meijling wordt bestuurder bij de Drupal Association 

De Drupal Association, de internationale organisatie achter het open source digital experience management platform Drupal heeft Imre Gmelig Meijling gevraagd toe te treden tot het bestuur. De Drupal Association zet zich in voor het verbinden van mensen rond Drupal en beheert het merk en het ontwikkelplatform. Imre was eerder voorzitter van de Nederlandse Drupal belangen organisatie SDN (Stichting Drupal Nederland) en zet zich al 17 jaar in voor Drupal. Met zijn toetreden krijgt Imre de mogelijkheid om de Drupal ontwikkelingen uit eerste hand te volgen en er een bijdrage aan te leveren.  

Imre is sinds 2005 een actief in de Drupal gemeenschap en was betrokken bij veel Drupal projecten in binnen- en buitenland. Tot dit jaar was hij voorzitter van de Nederlandse Drupal belangenorganisatie SDN, waar hij 8 jaar bestuurder was. Imre is ook betrokken bij de organisatie van Drupaljam, bij DrupalCon, het grootste Drupal evenement ter wereld en de Splash Awards, de prijs voor beste Drupal projecten. Met een nuchtere kijk op zaken en een ton aan ervaring bij diverse kleinere en grotere Drupal bureau's in Europa, gaat Imre opnieuw internationaal bijdragen aan samenwerking en het versterken van de marktpositie van Drupal.  

React Online is Drupal specialist van het eerste uur en actief betrokken bij de open source gemeenschap achter Drupal. Zo is Jean-Paul Vosmeer al enkele jaren actief als bestuurder bij SDN en heeft hij een leading rol bij Drupaljam, dat woensdag 1 juni plaatsvindt.  

Het internationale persbericht is hier te lezen: https://www.drupal.org/association/blog/imre-gmelig-meijling-joining-the-board-of-directors.  

24 mei 2022