helmondsport-react-presentatie.jpg

HelmondSport.nl beste website in de Jupiler League

Wie kan de websites van clubs uit de Jupiler League het beste beoordelen? Juist: de Jupiler League fans. Enig idee welke van de 17 websites zij als beste beoordelen? Die van Helmond Sport! Dat blijkt uit het laatste Fan Onderzoek, georganiseerd door de KNVB Expertise in samenwerking met de Eerste Divisie. Laat die website nu juist gemaakt zijn door React online. Een mooie bekroning op ons werk, en een bewijs dat onze aanpak werkt.

In het Fan Onderzoek vroeg de KNVB Expertise ruim 7.200 Jupiler League fans naar hun mening over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot hun club. Zo zijn ze bevraagd over hun waardering voor de sfeer, catering, communicatie, veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid. 94 % van de fans van Helmond Sport beoordeelde de website HelmondSport.nl als (zeer) goed. Dat is het beste resultaat van alle 17 de clubs. Wij vinden dit natuurlijk fantastisch, vooral omdat de fans dit zelf hebben aangegeven.

helmond-sport-beste-jupiler-league-website-2015-2016.jpg

Oordeel zelf!

Gezamenlijke strategische aanpak

React online lanceerde de nieuwe website van Helmond Sport voor het seizoen 2015/2016. Het was het resultaat van een strategische aanpak, waarbij we samen met Helmond Sport de stakeholders en doelstelling in kaart brachten, voordat we de website gingen ontwerpen en ontwikkelen. Wij ondersteunen Helmond Sport nog bij het beheren van de website. We monitoren de doelen, evalueren en adviseren. Door continu te blijven verbeteren, houden we de ervaring van de doelgroep centraal.

Gebruikers centraal

De gebruikerservaring staat niet alleen voor de bezoeker van de website centraal in onze aanpak, maar zeker ook voor de mensen die met de website moeten werken. Bij React zorgen we ervoor dat zij zich alleen met de inhoud en boodschap bezig hoeven te houden, niet met de techniek. Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen en ze de tools geven om in hun eigen werk te excelleren. Techniek moet daarbij geen obstakel zijn, maar een hulpmiddel.

Strategisch aan de slag!

Ook strategisch aan de slag met jouw website, met de gebruiker centraal? Corporate, internationaal en/of consumentgericht? Neem contact op met Jean-Paul Vosmeer.

 

Jean-Paul@reactonline.nl / 0493-399440.

26 juni 2017