react-online-verwelkomt-stagiair-rik-gommans.jpg

 

Fontys student Rik komt kennis op doen

Hi, mijn naam is Rik Gommans. Ik kom uit het kleine maar oh zo prachtig dorp Grubbenvorst (Limburg).

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden en ren, wandel of fiets ik enkele kilometers. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn camera momenten te kunnen vastleggen in een creatief perspectief.  

Momenteel volg ik de opleiding ICT & Media design op het Fontys in Eindhoven. Hierin zijn twee perioden uitgestippeld om stage te mogen lopen. Na een zoektocht voor een passende stage ben ik bij React online uitgekomen. Waarbij mijn interesse vooral getrokken werd door de gemaakte projecten en de strategische werkwijze waarmee ze elke dag aan de slag gaan. 

Opdracht

In de periode ga ik aan de slag met een opdracht voor de Stichting digitalisering historische kranten Deurne (i.o). Deze opdracht zal bestaan uit het inzichtelijk maken van bijna 100 jaar aan lokale weekbladen. Hierbij is mijn voornaamste taak om een toepasselijke setting gemaakt te krijgen die afgestemd zal zijn op de doelgroep. Met behulp van deze opdracht hoop ik mijn kennis op het gebied van front-end development en UX/IXD design naar een volgend level te brengen.

01 september 2020