kracht-van-koppeling.jpg

De kracht van koppelingen

Dubbele acties, daar hoef je in het huidige digitale tijdperk je niet mee bezig te zijn. Daar zijn wij bij React online van overtuigd. Waarom zou je vacatures, producten, evenementen of andere data tweemaal invoeren als het ook in één keer kan, met een geautomatiseerde koppeling? Wij zijn er gek op om zulke koppelingen te realiseren. En daarmee houden onze klanten de informatie op hun website altijd actueel, zonder fouten en dubbel werk. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, het werkt ook het meest nauwkeurig.

Uitwisseling data

Door informatie tussen de diverse systemen van een onderneming en de website aan elkaar te koppelen, optimaliseren we processen, voorkomen we fouten en besparen we tijd. We ontwikkelen regelmatig koppelingen tussen een website of webshop en CRM-, ERP- of boekhoudpakketten. Hiermee kunnen organisatie opdrachten, afspraken en aankopen automatisch verwerken en producten, beschikbare data en overige informatie uitwisselen tussen website en offlinesoftware.

Website info uitwisseling

We ontwikkelen ook koppelingen met andere websites, bijvoorbeeld om informatie uit te wisselen tussen websites data op het gebied van makelaardij, autovoorraad, producten, evenementen, vacatures en andere bronnen. Doordat we enkel de benodigde data uitwisselen en geen stukken websitecode hergebruiken, hebben we de vrijheid om de informatie opmaal te implementeren.

Onze ervaring

Bij React online hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in koppelingen met Exact online, Exact Globe, Twinfield, Navision, Skarabee, NVM, Orbac, Picqer, Redafact, Dropshipping, SAP Business One, VVV Nederland, en heel veel maatwerk bestandsformaten.

Toepassingen

  • producten automatisch doorplaatsen op jouw website
  • prijzen en voorraadbeheer synchroniseren
  • verkopen, betalingen, reserveringen doorplaatsen
  • online afspraken maken plaatsen in de agenda
  • klanten zelf hun gegevens laten bijwerken
  • facturen genereren en in de administratie plaatsen
  • evenementen, vacatures, nieuws en blogs 
  • uitwisseling met nieuwsbriefapplicaties

 

API-koppelingen

Is er bij de automatiseringssoftware een API beschikbaar op basis van SOAP of REST? Dan koppelen we deze informatie eenvoudig aan jouw website. Is er geen API beschikbaar, maar worden er wel databestanden gebruikt? Ook geen probleem! Onze ontwikkelaars bouwen met plezier met (oude) databronnen en wisselen deze informatie uit met je website.

Ook op zoek naar een online koppeling?

Continu voorraadinformatie of dagprijzen uitwisselen met de website? Klanten automatisch afspraken laten inplannen? Online aankopen direct in je CRM/ERP-omgeving opnemen? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met Jean-Paul Vosmeer.

 

Jean-Paul@reactonline.nl / 0493-399440

27 juni 2017