mobile-friendly-react-online.jpg

De Google Mobile Friendly Update

Vanaf 21 april 2015 gaat Google nieuwe regels stellen. De zoekmachine gaat namelijk vanaf dan voorrang geven aan websites die mobiel vriendelijk zijn. Er is dus een mogelijkheid dat je website bezoekers uit Google gaat verliezen als je website niet ‘mobile friendly’ is. Ongeacht je niveau op het gebied van mobiele marketing of zoekmachine-optimalisatie is het voor iedereen dus belangrijk om aandacht te besteden aan je mobiele aanwezigheid.

Hoe scoort uw website?

Vraag bij React online een check aan om te kijken hoe het ervoor staat met jouw mobiele website. Er zal door middel van een score aangetoond worden hoe het gesteld is met jouw website. Indien je een lage score hebt zul je aan de slag moeten. Via onderstaande button kun je direct contact opnemen.

Waarom voor u belangrijk?

Zelfs als Google niets zou veranderen aan de rangschikking van mobiele sites, dan kun je niet meer om een fatsoenlijke mobiele weergave heen. Je doelgroep en je klanten gebruiken hun mobiele apparaten al veelvuldig en steeds meer. Dat is de belangrijkste reden waarom je hier actie op moet ondernemen. Nu!

02 april 2015