Bart presenteert van achter zijn laptop, code op het beamer scherm in de achtergrond

De Drupal Tech Talk is back! 

React Online zet zich in om de Drupal Tech Talk terug te brengen. Samen met Synetic, SWIS en Finalist gaan we zorgen dat de Drupal Tech Talk weer regelmatig gaat plaatsvinden. De Drupal Tech Talk is gratis bijeenkomst van ontwikkelaars uit de Nederlandse Drupal gemeenschap.  

De Drupal Tech Talk biedt Drupal developers technische diepgang en de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen. Het evenement is een initiatief van Triquanta en Hoppinger. Marc van Gend trok de kar de laatste jaren vanuit LimoenGroen. Door corona heeft het een tijd stil gelegen, nu pakken vier nieuwe bureaus waaronder React Online de draad weer op.  

De Tech Talk vindt steeds plaats bij een digital agency in Nederland. Doorgaans zijn het Drupal leveranciers die hun locatie ter beschikking stellen. Maar ook opdrachtgevers en non-Drupal bureau's kunnen zich aanmelden voor het hosten van de Tech Talk. Traditie daarbij is dat zij zorgen voor een drankje en een hapje. De organisatie vanuit de vier bureau's zorgt voor sprekers die een deepdive geven op een onderwerp op het gebied van Drupal. Dank aan Marc van Gend en de eerdere initiatief nemers voor hun tijd en energie die zij hebben gestoken in het verbinden van de Drupal gemeenschap met een leuke en toegankelijke bijeenkomst de afgelopen jaren.  

Ben jij ontwikkelaar en wil je een keer spreken op de Drupal Tech Talk? Of wil je als organisatie een Tech Talk hosten? Stuur een bericht aan hello@reactonline.nl met je gegevens en wat je wilt doen, dan nemen we graag contact met je op.  Volg ook de laatste updates op Twitter

28 juni 2022