Schermafbeelding 2021-04-22 om 09.51.57.png

Dag van de Aarde

Voor React online is  duurzaamheid en het bereiken van ons zero-wastedoel belangrijk. Als digitaal bureau werken we bijvoorbeeld al bijna helemaal paperless. Maar ook vinden we het fijn dat we klanten bedienen die het als hun core business hebben om ervoor te zorgen dat we duurzaam omgaan met onze omgeving en dus de wereld waarin we leven.

Een van die klanten is Ennatuurlijk in Eindhoven. Zij levert warmte- en koude voorziening aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt uit de buurt, want ze koppelen lokale producenten en ontvangers aan elkaar. Bovendien is de warmte en koude van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte warmte, ofwel een individuele cv-ketel op aardgas. Zo levert ze een belangrijke bijdrage aan de overgang naar schone en duurzame energie in Nederland. We zijn trots dat we voor hen partner zijn op het gebied van hun online presence!  

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan De Dag van de Aarde?

Dat kan al met kleine stapjes, hieronder enkele voorbeelden welke wij toepassen op ons kantoor: 

  • Print minder uit en vraag bijv. je bank om geen afschriften meer toe te sturen. 
  • Repareer die lekkende kraan of douchekop.  
  • Gebruik geen wegwerpplastic zoals tassen, rietjes, flessen en huishoudfolie. Wij hebben ook de kartonnen bekers vervangen voor een ouderwets porseleinen kopje ;) 
  • Zet je computer iedere avond uit en doe het licht uit als je een kamer verlaat. 
  • Zet grote apparaten die niet continu stroom nodig hebben uit als je deze niet gebruikt, bijvoorbeeld een printer of scanner. Maar haal ook die telefoonoplader uit je stopcontact als je hem niet gebruikt. 

Ga jij vandaag ook je steentje bijdragen aan de Dag van de Aarde? We zijn benieuwd!    

 

Afbeelding gemaakt door brgfx - nl.freepik.com

22 april 2021