robyn-vertrek.jpg

Bedankt collega Robyn

 

Door de coronacrisis was alles even anders dan anders. Ook bij React online. Niet samen op kantoor, geen live contact met klanten… Dat wil overigens zeggen niet dat alles heeft stilgestaan, integendeel. Benieuwd naar onze verhalen en ervaringen? Lees ze hieronder:

‘Ik ben erachter gekomen hoe leuk ik klantcontact en design vind!’

 

Tijdens de coronacrisis vond Robyn Hölskens een nieuwe baan. Ze gaat React online dus binnenkort verlaten. Maar wel met een big smile op haar gezicht en een rugzak aan ervaringen. ‘Ik ben erachter gekomen wat goed bij me past.’

 

Hoe ben je bij React online terecht gekomen?

‘Toen ik zo’n anderhalf jaar geleden mijn opleiding ICT & Media Design aan Fontys Hogescholen afrondde, was ik op zoek naar een baan. Via mijn voormalig wiskundedocent hoorde ik dat er een vacature voor Front-end Developer open stond, dat leek me wel wat.’

 

Wat doet een Front-end Developer?

‘Ik verzorg het design aan de voorkant, dus dat wat je ziet als je de website opent. Dat moet aansluiten bij de doelen en wensen van de klant én bij de huisstijl van de organisatie. Het is een baan waarin je techniek combineert met design.’

 

Wat heb je geleerd van je werkzaamheden als Front-end Developer?

‘Ik heb in die anderhalf jaar heel veel geleerd! Bijvoorbeeld over klantcontact. Je kunt heel veel onderzoeken, maar uiteindelijk is het belangrijk dat je ook naar de klant luistert en goed uitlegt waarom je iets doet. Ik houd daarnaast heel erg van de interactie met klanten. Zo haal ik veel energie uit het geven van trainingen. Ook ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om met content aan de slag te gaan.’

 

Waarom kies je voor een nieuwe uitdaging?

‘Ik heb hele leuke collega’s, daar ligt het niet aan. En ook het contact met klanten vind ik super. Het technische aspect vind ik alleen minder. Ik denk dat dat een belangrijke les is die ik nu geleerd heb, ik weet nu waar ik wel en niet blij van word in een baan.’

 

Waar ga je nu aan de slag?

‘Ik word webshopbeheerder bij een dierenspeciaalzaak. Hoewel ik best even moet slikken als ik eraan denk dat ik mijn collega’s ga verlaten, heb ik er ook heel veel zin in. Ik ben zelf dol op dieren, mijn kat is mijn alles! Dus ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij me gaat passen.’

 

Meer weten over werken bij React online?

Ga naar readyforreact.nl

19 juni 2020