mockuper.png

Afstudeerder Joshua komt bij React stage lopen!

Mijn naam is Joshua van Houts, ik woon in Deurne en ben geintesseerd in bijna alles gerelateerd aan technologie. Daarnaast houd ik ook erg veel van reizen en lees ik graag in mijn vrije tijd.

Voor mijn MBO-eindstage zocht ik een uitdagende stageplek, na wat zoekwerk ben ik bij React Online terecht gekomen. Ik ga hier de komende maanden werken aan het digitaliseren van een bijna 100-jaar-oude collectie aan weekbladen uit regio Deurne.
 
Inmiddels heb ik al een stage in Berlijn achter de rug, hier deed ik full-stack web development en werken we met een groot e-commerce platform. Hier ben ik na mijn stageperiode ook al een jaar actief als remote web-developer dus ik heb al mogen ervaren hoe het is om te werken als programmeur.

08 februari 2021