Wat we doen

React Online realiseert online platformen. Hiervoor werken we nauw samen met de klant. We zetten ons ervoor in om helder te krijgen wat onze klanten willen bereiken, brengen de kennis van hen en van ons bij elkaar en werken samen naar het beste resultaat, ook na oplevering. Onze aanpak bestaat uit een aantal fases: strategie, ontwerp, ontwikkeling en groei.

Strategie

Succesvolle websites starten met een heldere strategie.

Missie, doelstellingen en succesfactoren brengen we in beeld en vertalen ze naar een Online Strategie Kaart. Een kaart die gedurende ons gehele traject de basis vormt voor alle verdere beslissingen en de uitvoeringen. Daarnaast onderzoeken we de doelgroep en de behoefte per platform.

React Online strategische aanpak

Ontwerp

Wanneer de strategie en de doelen van de website helder zijn, brengen we de functionaliteit in beeld.

We werken aan structuur en inhoud, en ontwerpen de grafische weergave. Pas als we alle stappen in samenspraak met de klant hebben doorlopen, starten we met de ontwikkeling. De strategie blijft daarbij het uitgangspunt, altijd.

development-sprint-aanpak-react-online_01.jpg

Ontwikkeling

Onze specialisten bouwen de oplossing in Drupal.

Met Drupal kunnen we kostenefficiënt online platformen realiseren voor het realiseren van ambiteuze doelstellingen. Daarbij maken we gebruik van de moderne technieken. Drupal scheelt veel kosten, koppelt uitstekend met backoffice en headless en decoupled frontend. Content én code blijft van jou. 

Groei

De website staat, systemen draaien en bezoekers zijn meer dan welkom. Het online avontuur begint nu pas echt.

Met behulp van online marketing werken we samen met onze klanten aan groei. Natuurlijk werken we intussen continu aan verbeteringen aan de websites. Daarnaast zorgen we voor technisch beheer en continue beschikbaarheid van de website.

development-werkplek-react-online_01.jpg

React voor resultaat

Neem contact met ons op wanneer je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten wat React online voor jouw organisatie kan betekenen. De koffie staat klaar!

 

Contact